beesten, beesten,beesten - Reisverslag uit Singapore, Singapore van laura barnhoorn - WaarBenJij.nu beesten, beesten,beesten - Reisverslag uit Singapore, Singapore van laura barnhoorn - WaarBenJij.nu

beesten, beesten,beesten

Door: laurabarnhoorn

Blijf op de hoogte en volg laura

04 September 2010 | Singapore, Singapore

hallo,

gister nacht na ons verhaaltje nog even rondje singapore gedaan heel boeiend om 3 uur snachts,uiteindelijk toch maar terug naar het hotel gegaan is het dus echt waar.. er staan echt hoeren voor de deur van het hotel.. uhh dus..

vandaag zouden we naar sentosa island gaan, dus wekker gezet om 9 uur. maar omdat jenn en lau snachts de stad hadden verkent hadden we ons verslapen en werden we om half 2 wakker. oeps..
dus wij rustig ontbeten noodles!!
en toen toch maar vragen hoe we daar komen en toch maar gaan.
uiteindelijk met de metro gegaan, even zoeken maar zowaar gevonden zonder verkeerd te gaan.
dus zijn we naar het strand gegaan erg mooi en daarna naar het aqaurium. daar stond ook een man met slangen dus wij met een grote boog eromheen. daar had je gigantische schilpadden echt supergroot.
daarna naar binnen eerst roggen geaaid, daarna nog meer groote lelijke vissen gezien en onder een doorgang door met overal vissen om je heen.
en we kwamen daar uit en toevallig begon er net een show dus maar even kijken dan.
en dan zijn we de enigste 2 blondjes dus ze hadden een vrijwilliger nodig en ik was de sjaak.
dus mocht ik een zeehond maseren vet grappig ben ik bezig springt dat beest ineens op egint die te klappen.
aan het eind van de show mocht ik nog even op de foto met hem.
daarna zijn we weg gegaan langs de slangen meneer. nee ze doen echt niks dus toch maar op de foto.
blijkt dat we moeten betalen!! voor een foto met onze eigen camera!! wat een oplichter dus hebben minder gegeven dan hij wilde. gek..
toen zijn we wat gaan eten werden we achtervolgd door pauwen!! heele groote.
dus wij wegrennen en halve patat weggegooid.
toen nog even de andere delen van het eiland bekeken en terug gegaan met de metro.
daar was een groot winkelcentrum dus zijn we gaan kijken naar een zonnebril want die hebben we allebei niet..heel slim..
daar vonden we een fatsoenlijke supermarkt dus hebben we brood en nutella gehaald appels en nog wat noodles.
uiteindelijk waren we uur of 9 thuis en zijn we even op bed gaan liggen en nu zijn we weer wakker en gaan we een poging wagen om foto`s erop te zetten.
dus daar ga ik even mee prutsen en nog even msnen en dan nog een poging doen om te gaan slapen.
dikke -x-

• 03 September 2010 - 19:52

Mama:

hey lievie hahaha zie het al helemaal voor me zonde van de patat, smaakt die een beetje daar? moest vanaaf werken dus jammer dat ik je niet op msn sprak. Hoop dat je vannacht wel een beetje goed geslapen hebt. David had msn verhaal bewaard dus die heb ik gelezen foto's waren niet opgeslagen of was fout gegaan dus die heb ik nog niet gezien.Veel plezier en de groetjes aan jen. xxx lufjoe

• 05 September 2010 - 12:28

Opa Pet:

hey laura,zomaar even twee dagen niet gekeken maar vandaag zondag de schade ingehaald volgens mij moet je nu in ausieland zijn of ben je onderweg
    neem de aanbeveling van amy ter harte dan eet je ook eens wat anders,veel plezier,gr.oma/opa

• 05 September 2010 - 16:58

Jaap:

He Laura waarschijnlijk ben je al in Aussie land als je dit leest,hele leuke verslagen ga genieten en eet ook eens wat anders dan noodles...
    (geintje) veel plezier en geniet met volle teugen.
    Je Oompje .